Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا رمضانی روز چهارشنبه در نشست خبری پیرامون چالش‌های پیش روی صنعت برق افزود: دومین علت کمبود تولید برق، گرمای بیش‌ از حد است.

وی ادامه داد: در زمستان پارسال به‌ علت کاهش شدید دمای هوا در مشهد و افزایش مصرف گاز، تامین گاز نیروگاه‌های برق با مشکل مواجه شده و گاز نیروگاه‌ها قطع شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد گفت: علاوه بر کمبود آب، شروع به کار زودتر از موعد چاه‌های کشاورزی، شروع گرمای بی‌سابقه از اسفند پارسال، فرصت نیافتن نیروگاههای حرارتی برای تامین برق، به تاخیر افتادن تعمیرات نیروگاه ها از جمله عوامل کمبود تولید برق بود که پدیده جدید استفاده از ماینرها نیز به آن افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: تامین برق مورد نیاز و نداشتن خاموشی برق در مشهد طی سالیان گذشته شرایط مناسبی برای استفاده از ماینرها به وجود آورده بود که این امر نیز در ایجاد خاموشی های اخیر مزید بر علت شد. 
رمضانی ادامه داد: شرکت توزیع برق مشهد سال گذشته حدود هزار و ۱۰۰ دستگاه ماینر در این شهر جمع آوری کرد و از ابتدای امسال نیز با همت و تلاش کارکنان این شرکت و هماهنگی دستگاه‌های امنیتی و قضایی بیش‌ از ۶ هزار و ۸۰۰ دستگاه ماینر جمع‌آوری شد که حدود ۱۸ مگاوات کاهش مصرف برق در پی داشت.  
وی گفت: با احتساب ماینرهایی که صاحبان آنها خود از مدار خارج کرده و آنها را از دسترس ماموران دور کردند، تاکنون حدود ۲۰ مگاوات و معادل برق مصرفی شهرک صنعتی کلات، کاهش بار داشته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد افزود: در زمینه مشکلات ناشی از قطع و نوسان برق نیز، در صورت خسارت ناشی از آن به لوازم خانگی، این خسارت جبران می‌شود که در این راستا ۱۰ میلیارد ریال در اختیار امور مالی این شرکت قرار دادیم تا کمیته مربوطه موارد ثبت شده در این زمینه را بررسی نموده و بخشی از خسارت را تامین کند. 

وی ادامه داد: ۵۰ درصد بار کشور سرمایشی است و ما آب را هدر می‌دهیم که در تابستان ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات در مشهد بار سرمایشی را تامین کردیم که به هیچ عنوان اقتصادی نیست و نباید متکی به تولید برق از نیروگاههای آبی باشیم و باید از انرژی خورشیدی و باد در این راستا برای تولید انرژی پاک استفاده کنیم که استان خراسان رضوی یکی از بهترین نقاط کشور برای تولید انرژی پاک است. 
رییس هیات مدیره شرکت های استارتاپی عضو انجمن شرکت های دانش بنیان و انجمن شتاب دهنده ها نیز در این نشست گفت: قسمت اعظم مشکلات قطع برق، اقتصاد نادرست برق و ثابت بودن قیمت آن است که این امر باعث شده مردم برای آن ارزش قائل نباشند و  بی‌مهابا از آن  استفاده کنند.
روشنک افزود: بخش صنعت، پرمصرف است و در بخش تجاری نیز حدود پنج هزار کنتور هوشمند نصب کردیم که وقتی مصرفشان افزایش یابد برق آنها را از راه دور قطع می‌کنیم و برق ادارات پرمصرف نیز قطع می‌شود. 
مدیرعامل شرکت رازیگر شرق نیز در این نشست گفت: ۶۴ کشور را رصد کردیم که قیمت انرژی در آن‌ها شناور است اما این قیمت در ایران ثابت است و یکی از راههای جبران کمبود انرژی و برق ساخت نیروگاه است که با توجه به ثابت بودن قیمت انرژی، نمی‌توانیم سرمایه‌گذاران را تشویق کنیم که در این حوزه انرژی‌های نو سرمایه‌گذاری کنند.
محمد نجاتیان احمدی افزود: چون نمی‌توانستیم نیروگاه بسازیم مجبور شدیم خاموشی و قطع برق را اعمال کنیم و این خاموشیها باید هدفدار باشد.  
وی ادامه داد: برای جلوگیری از حوادث ناشی از قطع برق سامانه ۵۰۰۰۱۹۰ طراحی و راه اندازی کرده‌ایم که به مردم اطلاع دهد چه زمانی برقشان قطع می‌شود و جزو کدام گروه هستند.
مدیرعامل شرکت رازیگر شرق گفت: مردم می توانند شناسه قبض خود را به این سامانه پیامک کنند تا سامانه به صورت رایگان زمان قطع برق آنها را ۱۰ دقیقه قبل از قطع آن اعلام کند تا از این طریق افراد برنامه های کاری خود را مدیریت کنند و سوار آسانسور نشوند یا وسایل ضروری و حساس خود را خاموش کنند.
وی افزود: همچنین از مردم می‌خواهیم اگر قطع برق خارج از این برنامه برایشان پیش آمد با ارسال عدد پنج به این سامانه اطلاع‌رسانی کنند تا اگر قطع برق غیر از زمان شخص شده است، سریع‌تر تیم‌های بهره‌برداری برای حل مشکل اقدام کنند.
نجاتیان احمدی ادامه داد: این طرح به‌ صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود و در این خصوص باید اطلاع‌رسانی شود تا مردم با استفاده از این سامانه از زمان قطع برق مطلع شوند و جلو بروز خسارات گرفته شود.

برچسب‌ها مشهد استارتاپ شبکه توزیع برق خانگی خشکسالی قطع برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد استارتاپ شبکه توزیع برق خانگی مشهد استارتاپ شبکه توزیع برق خانگی خشکسالی قطع برق شرکت توزیع برق مشهد مدیرعامل شرکت قطع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه در حال حاضر کمبود نقدینگی داروخانه‌ها و شرکت‌های دارویی موجب کمبود‌های دارویی شده است، اظهار کرد: در حال حاضر تنها بدهی بیمه‌ها در طرح دارویار به داروخانه‌ها حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان است، این بدهی برای ۴ ماه است.

وی افزود: علاوه بر بدهی مرتبط با طرح دارویار بیمه‌ها مقدار مبالغ دیگری نیز به داروخانه‌ها بدهکار هستند که سرجمع این بدهی‌ها بین ۲۰ تا ۲۵ همت است.

صبور ادامه داد: این عدم نقدینگی از سویی موجب این شده است که داروخانه‌ها نتوانند مطالبات شرکت‌های دارویی را بپردازند و از سوی دیگر موجب این شده که تولیدکنندگان دارویی نیز رغبتی برای تولید دارو را نداشته باشند و همین موجب کمبود برخی دارو‌ها به ویژه دارو‌های قلبی و عروقی و دارو‌های هورمونی در بازار شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون بیمه‌ها باید در زمان مشخص شده مطالبات را پرداخت کنند، گفت:در قانون مشخص عنوان شده که بیمه‌ها ظرف یک ماه بدهی‌های خود را به داروخانه‌ها بپردازند و مطالبات آنها را تسویه کنند. در طرح دارویار نیز این زمان کمتر یک ماه است.

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران اظهار کرد: انتقاد دیگر ما این است که بودجه دارویار متولی مشخصی ندارد و در ردیف بودجه هم ردیف مشخصی برای آن موجود نیست.

او یادآور شد: این موضوع در کنار قیمت‌گذاری دستوری موجب بی‌رغبتی تولید کننده‌ها برای تولید دارو شده است. قیمتی را برای دارو مصوب می‌کنند که تولید کننده به زعم خود برایش صرف نمی‌کند و اگر هم تولیدی داشته باشد صرفا از خود رفع مسئولیت کرده است و این نمی‌تواند پاسخگوی بازار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی