Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن ذبیحی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه هم اینک اوج مصرف برق در شبکه توزیع خراسان رضوی ۸۷۰ مگاوات ساعت در روز است افزود: در تابستان امسال اوج مصرف برق در استان به جز شهرستانهای مشهد و طرقبه شاندیز به حدود هزار و ۵۰۰ مگاوات در روز رسید.

وی ادامه داد: هم اینک مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری کشور ۱۵ درصد افزایش یافته که اگر پنج درصد از این افزایش مربوط به افزایش مشترکان باشد، پنج درصد دیگر مربوط به افزایش مصرف انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: برای ارتقای جایگاه مدیریت مصرف انرژی در کشور، طبق آمار سال ۲۰۱۸ میلادی ایران رتبه نخست پرداخت یارانه بخش انرژی به میزان ۷۰ میلیارد دلار در سال را کسب کرد که معادل ۱۵ درصد تولید ناخالص داخلی کشور است.

وی افزود: در همان سال سرانه مصرف انرژی در بخش خانگی دلالت بر این داشت که مصرف در بخشهای خانگی و تجاری ایران زیاد و میانگین آن حدود ۲ برابر میانگین جهانی است.

ذبیحی با تاکید بر لزوم بازنگری در نحوه مصرف انرژی و سبک زندگی شهروندان ادامه داد: تابستان امسال و سال گذشته با همکاری مشترکان مصرف انرژی در بخش برق به خوبی انجام گرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد نیز در این نشست گفت: این شرکت یک میلیون و ۶۵۰ هزار مشترک دارد که ۸۱ درصد از آنان خانگی، چهار درصد عمومی، دو دهم درصد مشترک کشاورزی، هشت دهم درصد مشترک صنعتی و ۱۳ درصد مشترک تجاری است.

محمدرضا رمضانی افزود: ۵۲ درصد مصارف برق حوزه توزیع نیروی برق مشهد را بخشهای خانگی و تجاری به خود اختصاص داده‌اند که این بخشها غیرمولد بوده و هیچ اثری در تولید کشور ندارند.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۸ متوسط مصرف برق بخش خانگی در ایران دو برابر مصرف برق جهانی بوده است. بطور میانگین هر مشترک خانگی در جهان سالانه ۹۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف می کند در حالی که هر مشترک خانگی در ایران سالانه ۲ هزار و ۹۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف برق می‌کند که بیش از سه برابر مصرف جهانی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: نصب هر کیلووات نیروگاه برق هزار دلار سرمایه گذاری ثابت نیاز دارد که معادل روشن کردن پنج لامپ ۲۰۰ واتی است، اگر این اطلاعات به دست مردم برسد در نحوه مدیریت مصرف خود تجدید نظر و بازنگری می‌کنند.

وی افزود: در زمانی که بار مصرفی با ظرفیت نیروگاه برابر باشد یعنی مردم معادل ظرفیت نیروگاه برق مصرف کنند، روشن نگهداشتن یک لامپ ۱۰۰ واتی حدود ۱۰ میلیون ریال هزینه دارد، اگر هر خانواده ایرانی در روز یک لامپ اضافی ۸۰ واتی را به طور متوسط پنج ساعت خاموش کند در سال بیش از ۲.۵ میلیارد کیلووات ساعت انرژی صرفه جویی خواهد شد.

رمضانی ادامه داد: هر کیلووات ساعت برق نیم کیلو دی اکسید کربن وارد اتمسفر زمین می کند، براساس مطالعات و برآوردهای انجام گرفته، چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون کیلووات ساعت انرژی معادل ۲.۵ درصد از کل انرژی کشور در ادارات مصرف می شود.

برچسب‌ها مشهد انرژی برق گاز شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد انرژی برق گاز مشهد انرژی برق گاز شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور توزیع نیروی برق کیلووات ساعت مصرف انرژی مصرف برق ساعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • اگر در این مناطق زندگی می کنید از کولر گازی استفاده نکنید وگرنه ...
  • قبض‌ برق میلیونی در انتظار کولر گازی
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد