Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@13:45:17 GMT

احداث 190 نیروگاه خورشیدی در مشهد تا پایان سال 99

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۴۰۹۳

احداث 190 نیروگاه خورشیدی در مشهد تا پایان سال 99

ایسنا/خراسان رضوی مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد گفت: ما برای سال 99 احداث 190 نیروگاه خورشیدی را بنا به درخواست‌های مردم در دست اقدام داریم، اگر تا پایان سال 99 این تعداد اضافه شود، 3 مگاوات دیگر به میزان تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی اضافه شده و در کل 9 مگاوات می‌شود.

علیرضا کاشی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی در مشهد، اظهار کرد: در کل شرکت‌های توزیع که ما نیز جزئی از آن هستیم، در خصوص ترویج فرهنگ استفاده از نیروگاه‌های پاک که نیروگاه‌های خورشیدی بوده، فعالیت‌هایی در حال انجام است تا مردم را راغب کنیم که از این مساله استفاده کنند، این به نفع خودشان و محیط زیست و همچنین صرفه‌جویی در سرمایه‌های ملی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مشهد بزرگ‌ترین شهر در کل کشور است که در این شهر 460 نیروگاه خورشیدی روی پشت بام‌ها نصب کردیم که میزان تولید برق این نیروگاه‌ها حدود 6 مگاوات است. ما برای سال 99 احداث 190 نیروگاه دیگر را بنا به درخواست‌های مردم در دست اقدام داریم و در حال انجام کارهای آن هستیم، اگر تا پایان سال 99 این تعداد اضافه شود، 3 مگاوات دیگر به میزان تولید برق اضافه شده و در کل 9 مگاوات می‌شود.

کاشی گفت: ما سامانه‌ای در شرکت توزیع داریم که مردم می‌توانند هم به این سامانه و هم به میزهای خدمت در کل امورهای اجرایی مراجعه کنند، می‌توانند وارد سایت ما شوند و تمامی اطلاعات مد نظر لازم برای ساخت و احداث نیروگاه، اطلاعات و تفاهم‌نامه‌ها را مطالعه نمایند و ما با آنها همکاری خواهیم کرد.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد با بیان اینکه در حال حاضر خود مشترکان باید برای نیروگاه‌ها هزینه کنند، عنوان کرد: وقتی نیروگاه ساخته و به برق سراسری شهر مشهد وصل می‌شود، بر مبنای میزان تولیدی که صورت می‌گیرد، طبق تفاهم‌نامه به آنها ریال پرداخت می‌کنیم. در قراردادهایی که با آنها می‌بندیم، نرخ برق دو، سه برابر بیشتر از نرخ برقی است که به حالت عادی به مردم می‌فروشیم، یعنی نرخ برقی که نیروگاه‌های خورشیدی به ما می‌دهند، ریالش بیشتر از نرخ برق‌هایی است که شرکت برق به مردم می‌فروشد.

وی افزود: این یک سرمایه‌گذاری قابل اطمینان است که افراد می‌توانند آن را انجام دهند. یک کارآفرینی و به نوعی کسب درآمد برای آن خانواده است که اگر در این زمینه راغب شوند می‌توانند مادام‌العمر تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت برق منعقد کنند که همه ماهه بنا به میزان برقی که در نیروگاه خورشیدی منزل یا محل کار آنها تولید می‌شود، ماهانه پول بگیرند و کسب درآمد می‌کنند.

متقاضیان استخراج ارز دیجیتال باید از سازمان صمت مجوز بگیرند

کاشی در خصوص استخراج رمزارزها، تصریح کرد: دستگاه‌هایی که برای ارز دیجیتال نصب می‌شود، برق بسیار بالایی مصرف می‌کنند، بنابراین هماهنگی‌هایی توسط وزارت نیرو با سازمان صمت انجام و به شرکت‌های توزیع ابلاغ شد در صورتی که متقاضی، مجوز سازمان صمت را داشته باشد، ما موظف هستیم برای ارزهای دیجیتال تامین برق داشته باشیم، زیرا ارزهای دیجیتال شرایط خاص خود را دارند و میزان برق مصرفی برای آن قابل توجه است، بنابراین حتما باید مجوز سازمان صمت را داشته باشند که با آن مجوز، تامین برق انجام خواهد شد.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد ادامه داد: نرخ برقی که برای این گروه در نظر می‌گیریم، بیشتر از نرخ برق کشاورزی، صنعتی و خانگی است. تصمیماتی در دولت گرفته و به شرکت‌های توزیع هم ابلاغ شده، در صورتی که مشترکی از تعرفه‌های برق خانگی، تجاری، کشاورزی یا صنعتی استفاده کند، غیر مجاز شناخته شده، با مراجع ذی‌صلاح هماهنگ و نسبت به قطع برق آن مرکز اقدام می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر قرار است یک ارز دیجیتال از برق استفاده کند، اولین راه این است که به سازمان صمت مراجعه و مجوز لازم را اخذ کنند، همچنین می‌توانند به میزهای خدمت ما در امورهای اجرایی مراجعه نمایند که ما در مدت زمان کوتاهی نسبت به تامین برق آنها اقدام خواهیم کرد.

کاشی گفت: سازمان صمت در محدوده شهری مجوزی برای استخراج ارز دیجیتال صادر نکرده، مجوزهای صادر شده برای خارج از محدوده شهر است. ما هنوز در داخل شهر مشهد مجوزی به این صورت دریافت نکردیم، افرادی که قصد انجام این کار را دارند، می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32112121 تماس بگیرند، اطلاعات لازم را کسب کرده و نسبت به این قضیه اقدام کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد خاطرنشان کرد: در محدوده شهر مشهد تخلفات قابل توجهی در خصوص استخراج غیر قانونی رمزارزها وجود ندارد، اما اگر مطلع شویم که از تعرفه خانگی، تجاری، کشاورزی یا صنعتی استفاده می‌کنند، همکاران ما مراجعه کرده، اگر آن فرد همکاری کند، دستگاهش را جمع و نسبت به قطع آن اقدام می‌کنند و با تذکر کتبی کار تمام می‌شود، اما اگر همکاری اتفاق نیفتد و ما متوجه شویم که این قضیه ادامه‌دار است، با مراجع ذی‌صلاح هماهنگ و نسبت به قطع برق مشترک اقدام خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برق نيروگاه خورشيدي ارز دیجیتال نیروگاه خورشیدی میزان تولید ارز دیجیتال سازمان صمت نیروگاه ها نرخ برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۴۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی

حمیرا ریگی اظهار کرد: برای اجرایی شدن ساخت نیروگاه خورشیدی با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) نشستی برگزار و در خصوص چگونگی همکاری‌های مشترک در زمینه سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های برق بحث و تبادل نظر شده است.

وی افزود: همچنین برای ساخت نیروگاه خورشیدی با هدف بهینه‌سازی و مدیریت انرژی در سازمان، مدیرعامل این شرکت سرمایه گذاری به همراه معاون بنیاد مستضعفان کشور و جمعی از مدیران ارشد بنیاد مستضعفان از پست برق ۲۳۰ کیلوولت و قطعه زمین ۶۲ هکتاری با کاربری ساخت نیروگاه تجدید پذیر(خورشیدی , بادی) واقع درسایت پتروشیمی، پست ها و شبکه توزیع برق و از پست اختصاصی ۶۳ به ۲۰ کیلوولت سازمان منطقه آزاد چابهار و زمین پیرامون آن به منظور بررسی فنی امکان ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی بازدید کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار ادامه داد: مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) در جلسه ای با محمدحسن رئیسی جانشین مدیریت امور بهره برداری منطقه آزاد چابهار در محل پست برق نهالستان منطقه آزاد شرکت و در این نشست مشترک پس از تبادل اطلاعات و تشریح مسائل مربوط به تاسیسات و شبکه‌های انتقال و توزیع آب، برق و فاضلاب این سازمان تصمیماتی گرفته شد.

وی گفت: مقرر شده تا با مشارکت همدیگر در توسعه پست اختصاصی نهالستان از ۱۵ به ۴۵ مگاوات، ارزیابی و ممیزی خطوط انتقال و شبکه توزیع آب و برق سازمان اقدامات لازم صورت گیرد.

ریگی تصریح کرد: سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه طراحی، تهیه، نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی در سه فاز شامل ساخت ۲۰ تا ۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ضلع شمالی و غربی پست برق نهالستان، بررسی ساخت ۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در انتهای شهرک دی و بررسی ساخت نیروگاه خورشیدی در انتهای فاز ۲ کارگاهی توافق شده است.

وی بررسی فنی و تعویض هادی خط انتقال( فوق توزیع) ۶۳ کیلوولت از نیروگاه کنارک تا پست نهالستان، بررسی فنی ایجاد سامانه هوشمند سازی، تله متری به منظور کنترل و مدیریت پست‌های برق و ایستگاه‌های پمپاژ آب، بررسی فنی اقتصادی و تهیه و نصب کنتورهای هوشمند برق و بررسی فنی اقتصادی تأمین برق روشنایی معابر سازمان از طریق انرژی خورشیدی و توربین بادی را مورد تاکید و توافق طرفین عنوان کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار افزود: همچنین مقرر شد تا بررسی فنی اقتصادی تأمین برق بخشی از بار سازمان به صورت پایلوت از طریق ساخت نیروگاه (توربین) بادی و بررسی فنی ایجاد اتاق مونیتورینگ تاسیسات زیربنایی در دفتر مدیریت محترمه عامل سازمان و مدیریت بهره‌برداری صورت گیرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستاهای سمنان
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • استفاده مالکان چاه‌های کشاورزی از نیروگاه خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی