Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی بعد از مشهد دومین استان کشور در استفاده از تجهیزات خط گرم است. ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در آئین افتتاح 13 پروژه شرکت توزیع برق استان مرکزی با اشاره به نقش توزیع برق در استان اظهار داشت: در سال 56 میزان برق مصوب کشور 5 تا 6 هزار مگاوات بود که امروز به 70 هزار مگاوات رسیده است، این مهم نشان از اقدامات و کارهای بزرگی است که در حوزه‌های مختلف کشور مثل حوزه برق انجام شده، توانمندی جمهوری اسلامی در حوزه‌های مشخص و تخصصی برق‌رسانی، تولید ادوات و تجهیزات برق بسیار بالا بوده و بسیاری از ادوات مورد نیاز کشور در داخل کشور تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم‌اکنون بیش از 90 درصد از تجهیزات مثل سیم، کابل، ترانس و غیره در کشور تولید می‌شود، توسعه و پیشرفت تجهیزات برق داخل کشور توسط نیروهای متخصص و مجرب انجام می‌شود، گسترش شبکه برق در تولید و تجهیز ادوات برق قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست، زیرا هم اکنون با اقدامات انجام شده ایران جزو  10 و 15  کشور برتر دنیا است.

استاندار مرکزی تصریح کرد:  در استان مرکزی شاهد نیروهای مبتکر، تلاش‌گر و خلاق هستیم، هم‌اکنون  100 درصد جمعیت استان از نعمت برق بهره‌مند هستند، این مهم به سبب اقدامات و خدمات مطلوب این شرکت  مثل خط گرم است که سبب رضایتمندی شهروندان و مردم استان شده است.

آقازاده عنوان کرد: استان مرکزی بعد از مشهد دومین استان کشور در استفاده از تجهیزات خط گرم بوده که مایه افتخار استان است، مردم هم با صرفه‌جویی باید به این حوزه کمک کنند، پیک مصرف استان طی چهل سال گذشته  85 مگاوات بوده که هم‌اکنون با افزایش 10 تا 12 درصدی به 950 مگاوات رسیده است، بر همین اساس باید خودمان را به استانداردهای جهانی و بین‌المللی برسانیم.

وی بیان کرد: هم‌اکنون سرانه مصرف برق  ایران سه برابر سرانه مصرف جهانی است که درخور جامعه نبوده و باید در قیمت برق تجدید نظر کرد، باید به صورت پلکانی حرکت کرده و ترمز مصرف برق را بکشیم، با این میزان مصرف هر تعداد نیروگاه اضافه شود با عدم رعایت الگوی مصرف،  پاسخگوی هزینه‌های برق نیستیم،  با فرهنگسازی بین مردم، در زمینه مشوق‌ها و موانع اقدامات ویژه‌ای انجام شود.

تمام روستاهای بالای 10 خانوار استان مرکزی از نعمت برق بهره‌مند هستندبدهی 1700 میلیارد ریالی مشترکان به شرکت برق استان مرکزی؛ صنایع عمده بدهکار اصلی هستندمطالبات توزیع برق استان مرکزی به 1700 میلیارد ریال رسید

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های وزارت نیرو حذف صورتحساب‌های کاغذی است، با توجه به پیشرو بودن شرکت توزیع برق استان مرکزی در زمینه‌های مختلف، اجرای این کار بسیار ارزشمند است، استفاده‌ از کنتورهای هوشمند بسیار ارزشمند بوده و در کنترل مصرف برق بسیار موثر است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: شرکت توزیع برق استان مرکزی یکی از بهترین دستگاه‌های استان در کسب  رضایتمندی مشتری است.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی

استاندار مرکزی گفت: بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه‌اندازی شده است و راه‌اندازی هنرستان‌های دیگر در حال پیگیری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص الائمه شامگاه گذشته در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: سال گذشته توسعه هنرستان‌های جوار صنعت از سوی صنایع در راستای اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفت و بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه‌اندازی شد. راه‌اندازی هنرستان‌های دیگر در حال پیگیری است. همچنین نمایندگی وزرات امور خارجه در استان مستقر خواهد شد که جانمایی آن انجام شده است.

وی افزود: کیفیت محصولات تولیدی شرکت هپکو بالاست  و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند و لازم است باقی مصرف‌کنندگان ماشین‌آلات هپکو نیز از محصولات این شرکت بازدید و خریداری داشته باشند. شرکت هپکو برای نخستین بار بعد از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است. 

استاندار مرکزی تصریح کرد: شهرستان خنداب در استان مرکزی تولیدکننده آب سنگین است که ارز هر کیلو آب سنگین تولیدی 800 دلار است و ماهانه بالغ بر 20 نفر می‌توانند بورسیه آب سنگین خنداب شوند در حالی که نفت خام با زحمت استخراج می‌شود و اگر مشکلی ایجاد نشود بشکه‌ای 80 دلار بفروش می‌رسد. 

مخلص‌الائمه عنوان کرد: شهرداری تهران و مشهد در حوزه مترو و راه‌آهن کشور باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند، بزرگترین بحران کشور ناترازی انرژی است که این ناتراژی به محیط زیست لطمه وارد کرده است که یکی از راه‌های حل این مشکل توسعه صنعت ریلی است. امسال برنامه‌ای برای قطع برق خصوصا در ایام تابستان و اوج مصرف برق نداریم اما آنچه مهم است مدیریت مصرف برق است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حوادث ناشی از کار دومین علت مرگ در کشور است
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟