Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@11:05:42 GMT

اجرای طرح هوشمند سنجش رضایت مشترکین شرکت توزیع برق مشهد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۷۲۷۶۶

برای اولین‌بار در کشور طرح هوشمند سنجش رضایت مشترکین شرکت توزیع برق مشهد توسط شرکت فناور پارک علم و فناوری خراسان اجرا شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و اموربین‌الملل پارک علم و فناوری خراسان، محمد رکنی زاده، مدیرعامل شرکت فناور داده کاوان معیار گستر توس پارک علم و فناوری خراسان با اعلام اینکه طرح نوآورانه و هوشمند سنجش رضایت مشترکین شرکت توزیع برق مشهد برای اولین بار در کشور توسط این شرکت اجرایی شده است گفت: این طرح با هدف کسب اطلاع از نظرات مشترکین و با ملاحظات صحت و دقت اطلاعات و همچنین با رویکرد شفاف سازی بیشتر و انعکاس مؤثر، کارآمد و مستند به مدیران ارشد شرکت برق اجرا شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح با بهره مندی از مزایای هوشمندسازی در مقابل روش‌های سنتی و یا دستی، موجب صرفه جویی در هزینه و همچنین زمان فرآیندهای اجرایی طرح شده و علاوه بر کاهش هزینه و زمان، موجب افزایش سطح کیفی و دقت داده‌ها و اطلاعات نیز شده است.

مدیرعامل شرکت فناور داده کاوان معیار گستر توس تصریح کرد: به همین منظور جلسه استخراج نتایج این طرح هوشمند برای سنجش سطح رضایت مردم ، با حضور مدیرعامل ، معاونان و کلیه مدیران ستادی شرکت توزیع برق مشهد برگزار شد .

رکنی زاده اضافه کرد: در این جلسه با توجه به اتمام فاز گردآوری ثبت هوشمند اطلاعات پرسشنامه ، گزارشات تصمیم ساز و کاربردی ویژه مدیران شرکت توزیع برق مشهد با رویکرد جدید که می تواند کمک حال نظام مدیریت و برنامه ریزی شرکت هم باشد، ارائه شد .

مدیرعامل شرکت فناور داده کاوان خاطرنشان کرد : اولین وجه تمایز طرح سنجش رضایت مشترکین استفاده از فرآیند الکترونیک با به کارگیری تبلت یا موبایل است؛ دومین وجه تمایز این طرح افزایش مشارکت و اعتماد در مشترکین و نهایتاً تصمیم سازی و تصمیم گیری جمعی مبتنی بر واقعیت است .


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند